Potřebujeme:
250g hladké mouky, 200g másla, 20g moučkového cukru, 1 žloutek, 1 vanilkový cukr, 200g celých lískových oříšků, moučkový cukr na obalení
Jak na přípravu:
Vypracujeme si nelepivé pevné těsto, odlamujeme z něj kousky do kterých zabalíme celé lískové oříšky a vkládáme na plech. Pečeme v předem vyhřáté troubě na 170 stupňů do zlatava cca 10-15 minutek. Ještě teplé obalujeme v moučkovém cukru.
Další recepty a články:
Mletí kávy na různé stupně hrubosti.
Chemické složení čaje, průměrné složení listu.
Kávové slzičky s čokoládovou polevou.
Jak šlehat šlehačku aby byla hedvábně jemná.
Velikonoční beránek s rozinkami přelitý čokoládovou polevou.
Jablkový hrnkový koláč pečeme do zlatova.
Linecká kolečka obalíme v moučkovém cukru.
Šlehačkové cukroví obalíme v cukru.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Medovník zkaramelizované Salko necháme odležet do druhého dne.
Valentýnský medovník uložíme do chladu.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.