Čaj

Kuličky s lískovým oříškem

Potřebujeme:

250g hladké mouky, 200g másla, 20g moučkového cukru, 1 žloutek, 1 vanilkový cukr, 200g celých lískových oříšků, moučkový cukr na obalení

Jak na přípravu:

Vypracujeme si nelepivé pevné těsto, odlamujeme z něj kousky do kterých zabalíme celé lískové oříšky a vkládáme na plech. Pečeme v předem vyhřáté troubě na 170 stupňů do zlatava cca 10-15 minutek. Ještě teplé obalujeme v moučkovém cukru.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Mletí kávy na různé stupně hrubosti.

Chemické složení čaje, průměrné složení listu.

Kávové slzičky s čokoládovou polevou.

Jak šlehat šlehačku aby byla hedvábně jemná.

Velikonoční beránek s rozinkami přelitý čokoládovou polevou.

Jablkový hrnkový koláč pečeme do zlatova.

Linecká kolečka obalíme v moučkovém cukru.

Šlehačkové cukroví obalíme v cukru.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Medovník zkaramelizované Salko necháme odležet do druhého dne.

Valentýnský medovník uložíme do chladu.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.