Čaj

Kuličky s lískovým oříškem

Potřebujeme:

250g hladké mouky, 200g másla, 20g moučkového cukru, 1 žloutek, 1 vanilkový cukr, 200g celých lískových oříšků, moučkový cukr na obalení

Jak na přípravu:

Vypracujeme si nelepivé pevné těsto, odlamujeme z něj kousky do kterých zabalíme celé lískové oříšky a vkládáme na plech. Pečeme v předem vyhřáté troubě na 170 stupňů do zlatava cca 10-15 minutek. Ještě teplé obalujeme v moučkovém cukru.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Mletí kávy na různé stupně hrubosti.

Chemické složení čaje, průměrné složení listu.

Kávové slzičky s čokoládovou polevou.

Jak šlehat šlehačku aby byla hedvábně jemná.

Velikonoční beránek s rozinkami přelitý čokoládovou polevou.

Jablkový hrnkový koláč pečeme do zlatova.

Linecká kolečka obalíme v moučkovém cukru.

Šlehačkové cukroví obalíme v cukru.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Medovník zkaramelizované Salko necháme odležet do druhého dne.

Valentýnský medovník uložíme do chladu.

Čaj

Yin.cz Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.