Čaj

Linecké jemné cukroví

Potřebujeme:

21 dkg hladké mouky, 14 dkg tuku, 7 dkg cukr moučka, 1-2 žloutky, citronová kůra (nemusí být)

Jak na přípravu:

Vše vložím do mísy a zpracuji těsto. Těsto nenechávám odležet, hned vyválím a vykrajuji. Na plech ukládám řadu bez dírky a řadu s dírkou, abych hned viděla, jak to mám napárované. V el. troubě peču na 175° asi 8 minut, prostě dokud nezačnou dostávat narůžovělou barvu. Potom si dám na tác části s dírkou a pocukruji. Plnou část potírám marmeládou a přilepím na ni pocukrovanou část s dírkou. Slepuji rybízovou marmeládou.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Mletí kávy na různé stupně hrubosti.

Šlehačkové cukroví obalíme v cukru.

Kokosové oválky obalujeme v moučkovém cukru.

Linecká kolečka obalíme v moučkovém cukru.

Plněné ořechy ozdobíme čokoládou.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Jak šlehat šlehačku aby byla hedvábně jemná.

Medovník zkaramelizované Salko necháme odležet do druhého dne.

Chemické složení čaje, průměrné složení listu.

Mandlové rohlíčky, špičky se namáčí do čokolády.

Kávové slzičky s čokoládovou polevou.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.