Čaj

Mandlové rohlíčky

Potřebujeme:

17 dkg hladké mouky, 12 dkg másla, 7 dkg cukr moučka, 7 dkg mletých mandlí

Jak na přípravu:

Do mísy dáme všechny ingredience a zpracujeme těsto. Já těsto odpočinout nenechávám, lépe se mi s ním pracuje, když je čerstvě udělané. Tyto rohlíčky jsem vyjímečně vykrajovala (protože jsem si koupila nové vykrajovátko v domnění, že budou hezké, ale mě se nelíbí, vypadají jako kupné), ale jinak je dělám tak, že těsto rozdělím na 4 díly. Vezmu jeden díl a udělám dlouhý šulan v průměru tak 2,5 cm (já se omlouvám, ale nevím, jak to jinak lépe napsat), který si nakrájím na stejné dílky asi tak 0,5 široké. Vzniknou kolečka, z kolečka potom udělám kuličku a tu vyválím do tvaru rohlíčku. Tyto rohlíčky se neobalují, ale jejich špičky se namáčí do čokolády.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Kokosové oválky obalujeme v moučkovém cukru.

Linecká kolečka obalíme v moučkovém cukru.

Plněné ořechy ozdobíme čokoládou.

Mletí kávy na různé stupně hrubosti.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Jak šlehat šlehačku aby byla hedvábně jemná.

Medovník zkaramelizované Salko necháme odležet do druhého dne.

Chemické složení čaje, průměrné složení listu.

Valentýnský medovník uložíme do chladu.

Kávové slzičky s čokoládovou polevou.

Šlehačkové cukroví obalíme v cukru.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.