Čaj

Mandlová nádivka

Potřebujeme:

14 dkg másla, 14 dkg cukru moučka, 14 dkg loupaných mletých mandlí, 1/8 l mléka, kousek vanilky, 4 žloutky

Jak na přípravu:

Do mléka dáme vařit vanilku, žloutky rozšleháme a po trošce do nich vmícháváme vychladlé mléko. Máslo mícháme do pěny, přidáváme lžíci cukru, mleté mandle a žloutky smíchané s vařeným mlékem.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Bílková poleva kterou mícháme.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.

Pařížský krém s čokoládou dobře prošleháme.

Ořechové kostky polijeme čokoládovou polevou.

Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.

Brusinkový dezert s portským vínem dáme pořádně vychladit.

Karamelové hrudky do kterých přidáváme mleté ořechy.

Ořechová nádivka kterou propracujeme do vláčna.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.