Potřebujeme:
14 dkg másla, 14 dkg cukru moučka, 14 dkg loupaných mletých mandlí, 1/8 l mléka, kousek vanilky, 4 žloutky
Jak na přípravu:
Do mléka dáme vařit vanilku, žloutky rozšleháme a po trošce do nich vmícháváme vychladlé mléko. Máslo mícháme do pěny, přidáváme lžíci cukru, mleté mandle a žloutky smíchané s vařeným mlékem.
Další recepty a články:
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Bílková poleva kterou mícháme.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.
Pařížský krém s čokoládou dobře prošleháme.
Ořechové kostky polijeme čokoládovou polevou.
Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.
Brusinkový dezert s portským vínem dáme pořádně vychladit.
Karamelové hrudky do kterých přidáváme mleté ořechy.
Ořechová nádivka kterou propracujeme do vláčna.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.