Čaj

Margotková buchta

Potřebujeme:

Najemno nastrouháme do mísy jednu margotku, přidáme dva hrnky polohrubé mouky, hrnek cukru krupice, půl hrnku oleje, hrnek mléka, jeden prášek do pečiva, jeden vanilkový cukr, čokoládu na polití (stačí hotová tmavá poleva v sáčku)

Jak na přípravu:

Postup je velice jednoduchý, všechny přísady se nasypou a nelejí do mísy, zamíchají a vlijou na předem vymaštěný a moukou vysypaný plech. Pečeme cca 25 minut na 175 stupňů. Zda je buchta upečená zjistíme píchnutím špejle, pokud se již na špejli nelepí, je upečeno. Po vychladnutí polijeme čokoládovou polevou a po zaschnutí už stačí jen se zakousnout ke kávě nebo čaji.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Jak šlehat šlehačku aby byla hedvábně jemná.

Tvarohový koláč s citrónem na vrchu ozdobíme šlehačkou.

Valentýnský medovník uložíme do chladu.

Mletí kávy na různé stupně hrubosti.

Muffiny s banány pocákáme zbytkem čokolády.

Medovník zkaramelizované Salko necháme odležet do druhého dne.

Chemické složení čaje, průměrné složení listu.

Velikonoční beránek s rozinkami přelitý čokoládovou polevou.

Medové trubičky plníme krémem.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Jablkový hrnkový koláč pečeme do zlatova.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.