Potřebujeme:
8 slaninových plátků,55 g másla,55 g rostlinného tuku,120 g hladké mouky,1 lžička prášku do pečiva,1 lžička cukru,1/4 lžičky soli,225 g kukuřičné mouky,125 ml mléka,2 vejce
Jak na přípravu:
Předehřát troubu na 200°C. Osmažte slaninu dokřupava. Savým papírem vysušte tuk, nakrájejte na malé kousky a odstavte. Rozpusťte máslo a tuk. Odstavte.Do veliké mísy prosijte mouku, sůl a cukr. Vmíchejte kukuřičnou mouku a uprostřed udělejte důlek.V kastrůlku přihřejte mléko. V jiné misce našlehejte vejce a přidejte mléko. Vmíchejte rozpuštěné tuky.Vzniklou směs vlijte do moučné směsi a míchejte dohladka.Vmíchejte slaninu. Jednotlivé formičky plňte z 1/2. Pečte asi 20 minut, dokud těsto nevyskočí a není lehce zbarvené. Podávejte horké či teplé.
Další recepty a články:
Anglická snídaně s tousty.
Muffinky ovesné pečeme asi 10 minut.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.
Slané preclíky vložíme do předehřáté trouby.
Dobré rohlíky sypeme solí a kmínem.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Domácí pohankový chléb s pohankou vložíme do slaměných košíků.
Anglický odpolední čaj zahrnuje způsob servírován.
Španělská omeleta z vajíček.
Párek v rohlíku vložíme péct do trouby.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.