Příprava:
Ve vodní lázní smícháme 1 Salko, 250 g 100% tuku, 100 g moučkového cukru, 100-150 g nahrubo sekaných ořechů, 100 g jemně nakrájeného kandovaného ovoce. Hmotu rozetřeme na dortový oplatek, přiklopíme druhým oplatkem, opět rozetřeme hmotu a zakryjeme oplatkem. Zatížíme do druhého dne, nakrájíme čtverečky a rohy máčíme v čokoládě.
Další recepty a články:
Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Pařížský krém s čokoládou dobře prošleháme.
Ořechové kostky polijeme čokoládovou polevou.
Ořechová nádivka kterou propracujeme do vláčna.
Karamelové hrudky do kterých přidáváme mleté ořechy.
Brusinkový dezert s portským vínem dáme pořádně vychladit.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Bílková poleva kterou mícháme.
Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.