Čaj

Oplatkové řezy

Sladkosti ke kávě

Příprava:

Ve vodní lázní smícháme 1 Salko, 250 g 100% tuku, 100 g moučkového cukru, 100-150 g nahrubo sekaných ořechů, 100 g jemně nakrájeného kandovaného ovoce. Hmotu rozetřeme na dortový oplatek, přiklopíme druhým oplatkem, opět rozetřeme hmotu a zakryjeme oplatkem. Zatížíme do druhého dne, nakrájíme čtverečky a rohy máčíme v čokoládě.

Další recepty a články:

Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Pařížský krém s čokoládou dobře prošleháme.

Ořechové kostky polijeme čokoládovou polevou.

Ořechová nádivka kterou propracujeme do vláčna.

Karamelové hrudky do kterých přidáváme mleté ořechy.

Brusinkový dezert s portským vínem dáme pořádně vychladit.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Bílková poleva kterou mícháme.

Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.