Potřebujeme:
100 g vlašských ořechů nebo lískových, 3-4 lžíce mléka, 100 g moučkového cukru, 125 g másla
Jak na přípravu:
Ustrouhané ořechy zalijeme horkým mlékem a umícháme kašičku. Cukr ušleháme s máslem, vychladlou kašičku přidáme do utřeného másla a vyšleháme jemný krém.
Další recepty a články:
Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.
Pařížský krém s čokoládou dobře prošleháme.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Ořechové kostky polijeme čokoládovou polevou.
Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.
Bílková poleva kterou mícháme.
Brusinkový dezert s portským vínem dáme pořádně vychladit.
Karamelové hrudky do kterých přidáváme mleté ořechy.
Ořechová nádivka kterou propracujeme do vláčna.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.