Čaj

Piškotový korpus

Potřebujeme:

5 vajec, 100g krupicového cukru, 100 g polohrubé mouky, tuk na vymazání a hrubá mouka na vysypání dortové formy

Jak na přípravu:

Žloutky našleháme s cukrem, přidáme prosátou mouku a lehce vmícháme sníh. Těsto nalijeme do tukem vymazané a moukou vysypané dortové formy a v mírně vyhřáté troubě zvolna upečeme dorůžova.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Kakaový dort s čokoládovými hoblinkami a s banány, do kastrůlku vlijeme smetanu a vsypeme cukr s kakaem...

Rooibos se pěstuje na plantážích Jižní Afriky.

Dort se zlatými slzami, připravíme si těsto.

Černý čaj bystří ducha a občerstvuje tělo.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Káva by se neměla pít nalačno, povzbuzuje produkci žaludečních šťáv.

Pařížský krém, svaříme smetanu, cukr a kakao.

Pěstování kávy ve Vietnamu kde se pěstuje robusta.

Ořechový korpus, z bílků ušleháme tuhý sníh.

Korpus s hořkou čokoládou kterou necháme změknout ve vodní lázni.

Klasický medovník dochutíme ovocem.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.