Potřebujeme:
20 dkg hladké mouky, 20 dkg másla, 7 dkg cukru moučka, 2 žloutky, 1 banánový puding
Jak na přípravu:
Vše vložíme do mísy a zpracujeme těsto. Toto těsto většina lidí tlačí přes mlýnek na maso, ale protože já klasický mlýnek nemám, tak jsem začala těsto válet a vykrajovat malé laskonky. Těsto je tak skvělé, že se vykrajuje lépe, než linecké. Po upečení slepuju povidly (to má ten správný šmrnc) a po slepení pocákám čokoládou.
Další recepty a články:
Valentýnský medovník uložíme do chladu.
Jablkový hrnkový koláč pečeme do zlatova.
Kávové slzičky s čokoládovou polevou.
Jak šlehat šlehačku aby byla hedvábně jemná.
Linecká kolečka obalíme v moučkovém cukru.
Plněné ořechy ozdobíme čokoládou.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Medovník zkaramelizované Salko necháme odležet do druhého dne.
Mletí kávy na různé stupně hrubosti.
Chemické složení čaje, průměrné složení listu.
Šlehačkové cukroví obalíme v cukru.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.