Čaj

Pudinkové cukroví

Potřebujeme:

500g hladké mouky, 250g moučkového cukru, 250g 100% tuku, 125g másla, 5 vanilkových pudinků, 3 vejce, marmeládu na spojení a cukr moučku na obalení

Jak na přípravu:

Zpracujeme si pevné nelepivé těsto, které dáme na jeden den do ledničky. Druhý den si těsto hodinku předem vyndáme. Před vyválením opět propracujeme. Vyválíme na pomoučněném vále na plát cca 3mm silný a vykrajujeme kolečka, nebo hvězdičky, které vkládáme na čistý plech. Pečeme v předem předehřáté troubě na 180 stupňů cca 7 minutek do zlatava.

Po vychladnutí potřeme marmeládou a slepíme, můžeme obalit v moučkovém cukru, nebo vrchní část v čokoládové polevě.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Kávové slzičky s čokoládovou polevou.

Linecká kolečka obalíme v moučkovém cukru.

Medovník zkaramelizované Salko necháme odležet do druhého dne.

Mletí kávy na různé stupně hrubosti.

Chemické složení čaje, průměrné složení listu.

Jak šlehat šlehačku aby byla hedvábně jemná.

Velikonoční beránek s rozinkami přelitý čokoládovou polevou.

Jablkový hrnkový koláč pečeme do zlatova.

Šlehačkové cukroví obalíme v cukru.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Valentýnský medovník uložíme do chladu.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.