Čaj

Andělské řezy

Potřebujeme:

20 dkg polohrubé mouky, 20 dkg moučkového cukru, 4 vejce, 10 lžic oleje, 10 lžic horké vody, 1/2 prášku do pečiva, šlehačka na ozdobení, ztužovač, džem
Krém - 3/4 l mléka, 3 vanilkové pudinky, 20 dkg moučkového cukru, 3 zakysané smetany, 1 a 1/2 balíčku piškotů, káva

Jak na přípravu:

Žloutky utřeme s cukrem, přidáme olej, vodu a mouku prosátou s práškem do pečiva. Lehce vmícháme sníh z bílků. Pečeme na vymazaném a vysypaném plechu s vyšším okrajem při 160 °C asi 20 minut. Necháme vychladnout. Upečené těsto můžeme nejdřív potřít džemem (ale nemusí být) a polovinou pudinkového krému. Na krém poklademe dětské piškoty namočené v silné kávě. Na piškoty natřeme zbytek krému a necháme ztuhnout. Před podáváním zdobíme šlehačkou. Příprava krému: ve 3/4 litru mléka uvaříme 3 vanilkové pudinky s 20 dkg cukru. Po vychladnutí postupně vmícháme 3 zakysané smetany.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Jablkový srnčí hřbet do kterého přidáme ořechy.

Kokosový piškot obalíme v nastrouhaném kokosu.

Žluté řezy připravíme s náplní.

Ovocné piškotové řezy zalijeme dortovým želé.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Ořechový zákusek zalijeme čokoládovou polevou.

Kakaové řezy s kokosem překrojíme na poloviny.

Tvarohové řezy s čokoládovou polevou, zpracujeme těsto.

Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.