Čaj

Jablkový srnčí hřbet

Potřebujeme:

3 žloutky, 250 g cukru, 140 g strouhaných jablek, 3 polévkové lžíce strouhanky, 80 g mletých ořechů, 3 polévkové lžíce pohankové mouky, 3 bílky, 1 polévková lžíce kakaa, prášek do pečiva

Jak na přípravu:

Žloutky s cukrem utřeme do pěny. Pak přidáme jablka a promícháme je se strouhankou. Přidáme ořechy, mouku, opatrně vmícháme sníh z bílků, lžíci kakaa a prášek do pečiva. Pečeme ve vymazaném a moukou vysypaném srnčím hřbetě.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Kakaové řezy s kokosem překrojíme na poloviny.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Kokosové řezy krájíme.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Nafukovací bábovičky pocukrujeme.

Pistáciové lístky sypeme zeleným kokosem.

Žluté řezy připravíme s náplní.

Arašídové věnečky pocákáme čokoládovou polevou.

Kávové oválky potřeme čokoládovou polevou.

Pudinkové tyčinky máčíme v čokoládě.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.