Potřebujeme:
3 žloutky, 250 g cukru, 140 g strouhaných jablek, 3 polévkové lžíce strouhanky, 80 g mletých ořechů, 3 polévkové lžíce pohankové mouky, 3 bílky, 1 polévková lžíce kakaa, prášek do pečiva
Jak na přípravu:
Žloutky s cukrem utřeme do pěny. Pak přidáme jablka a promícháme je se strouhankou. Přidáme ořechy, mouku, opatrně vmícháme sníh z bílků, lžíci kakaa a prášek do pečiva. Pečeme ve vymazaném a moukou vysypaném srnčím hřbetě.
Další recepty a články:
Kakaové řezy s kokosem překrojíme na poloviny.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Kokosové řezy krájíme.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Nafukovací bábovičky pocukrujeme.
Pistáciové lístky sypeme zeleným kokosem.
Žluté řezy připravíme s náplní.
Arašídové věnečky pocákáme čokoládovou polevou.
Kávové oválky potřeme čokoládovou polevou.
Pudinkové tyčinky máčíme v čokoládě.