Čaj

Kakaové řezy s kokosem

Potřebujeme:

Těsto: 5 vajec,150 g cukru krupice,150 g polohrubé mouky,2 lžíce kakaa,1 lžička prášku do pečiva
Náplň: 150 ml mléka,125 g kokosové moučky,150 g másla,100 g moučkového cukru,rybízová marmeláda

Jak na přípravu:

Vejce s cukrem šleháme ve šlehači tak dlouho, až se objem šlehané hmoty zdvojnásobí. Kakao a prášek do pečiva smícháme s moukou a postupně přidáváme. Těsto nalijeme na plech vytřený tukem a vysypaný hrubou moukou a pečeme ve středně vyhřáté troubě. Jakmile se začnou okraje oddělovat od plechu, vyjmeme z trouby a hned potřeme marmeládou.

Na náplň si nejdříve svaříme mléko a horké mléko důkladně smícháme s kokosem. Necháme vychladnout. Máslo utřeme s cukrem a přidáme postupně kokosovou hmotu.

Vychladlý moučník překrojíme na poloviny, na jednu polovinu natřeme kokosovou směs a druhou polovinou přiklopíme. Povrch opět potřeme marmeládou a posypeme kokosem.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Valašský měsíček potřeme čokoládovou polevou.

Pistáciové lístky sypeme zeleným kokosem.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Pudinkové tyčinky máčíme v čokoládě.

Nafukovací bábovičky pocukrujeme.

Pařížské rohlíčky máčíme čokoládou.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Žluté řezy připravíme s náplní.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Arašídové věnečky pocákáme čokoládovou polevou.

Kávové oválky potřeme čokoládovou polevou.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.