Potřebujeme:
Těsto: 5 vajec,150 g cukru krupice,150 g polohrubé mouky,2 lžíce kakaa,1 lžička prášku do pečiva
Náplň: 150 ml mléka,125 g kokosové moučky,150 g másla,100 g moučkového cukru,rybízová marmeláda
Jak na přípravu:
Vejce s cukrem šleháme ve šlehači tak dlouho, až se objem šlehané hmoty zdvojnásobí. Kakao a prášek do pečiva smícháme s moukou a postupně přidáváme. Těsto nalijeme na plech vytřený tukem a vysypaný hrubou moukou a pečeme ve středně vyhřáté troubě. Jakmile se začnou okraje oddělovat od plechu, vyjmeme z trouby a hned potřeme marmeládou.
Na náplň si nejdříve svaříme mléko a horké mléko důkladně smícháme s kokosem. Necháme vychladnout. Máslo utřeme s cukrem a přidáme postupně kokosovou hmotu.
Vychladlý moučník překrojíme na poloviny, na jednu polovinu natřeme kokosovou směs a druhou polovinou přiklopíme. Povrch opět potřeme marmeládou a posypeme kokosem.
Další recepty a články:
Valašský měsíček potřeme čokoládovou polevou.
Pistáciové lístky sypeme zeleným kokosem.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Pudinkové tyčinky máčíme v čokoládě.
Nafukovací bábovičky pocukrujeme.
Pařížské rohlíčky máčíme čokoládou.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Žluté řezy připravíme s náplní.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Arašídové věnečky pocákáme čokoládovou polevou.
Kávové oválky potřeme čokoládovou polevou.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.