Čaj

Arašídové věnečky

Sladkosti ke kávě

Připravíme takto:

70 g nesolených arašídů, 175 g másla, 300 g hladké mouky, 100 g moučkového cukru, špetku soli, 1 žloutek - vypracujeme těsto, v masovém strojku tvoříme kroužky, upečeme, pocákáme čokoládovou polevou a pocukrujeme.

Další recepty a články:

Oplatkové řezy, rohy máčíme v čokoládě.

Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.

Kávové oválky potřeme čokoládovou polevou.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Pařížské rohlíčky máčíme čokoládou.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Ořechové trubičky namáčíme do čokoládové polevy.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Babiččiny rohlíčky máčíme konci do čokoládové polevy.

Valašský měsíček potřeme čokoládovou polevou.

Nafukovací bábovičky pocukrujeme.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.