Potřebujeme:
350 g hladké mouky, 210 g ml. cukru, 280 g tuku, citronová kůra, 1/2 malé lžičky mleté skořice a utlučeného hřebíčku, 140 g mletých ořechů, 1 žloutek
Jak na přípravu:
Vypracujeme těsto, které plníme do formiček a upečeme. Slepujeme máslovým krémem a konce máčíme do čokoládové polevy.
Další recepty a články:
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Valašský měsíček potřeme čokoládovou polevou.
Karamelové hrudky do kterých přidáváme mleté ořechy.
Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.
Ořechová nádivka kterou propracujeme do vláčna.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Oplatkové řezy, rohy máčíme v čokoládě.
Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.
Kočičí jazýčky se šlehačkou.
Ořechové trubičky namáčíme do čokoládové polevy.