Příprava:
Vypracujeme těsto: 350 g hladké mouky, 150 g ml. cukru, 200 g tuku, 1 vejce, 1 žloutek, 70 g ml. ořechů, 1 lžíce kakaa. Dáme do ledničky, druhý den vyválíme, nakrájíme obdélníčky 4 x 6 cm. Navineme na kovové trubičky a upečeme. Plníme máslovým krémem: utřeme 200 g másla, 200 g ml. cukru a 1 lžíci javorového sirupu. Konce trubiček namáčíme do čokoládové polevy.
Další recepty a články:
Ořechové kostky polijeme čokoládovou polevou.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Pařížský krém s čokoládou dobře prošleháme.
Ořechová nádivka kterou propracujeme do vláčna.
Karamelové hrudky do kterých přidáváme mleté ořechy.
Brusinkový dezert s portským vínem dáme pořádně vychladit.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Oplatkové řezy, rohy máčíme v čokoládě.
Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.