Postup přípravy:
210 g hl. mouky, 70 g ml. cukru, 140 g tuku, 20 g kakaa, 40 g oloupaných mletých mandlí - vypracujeme těsto, vyválíme, vykrajujeme měsíčky a upečeme. Potřeme marmeládou, přiklopíme měsíčkem z nepečeného těsta a potřeme čokoládovou polevou.
Nepečené těsto: 150 g ml. cukru, 50 g suš. mléka, 60 g másla, 100 g ml. oloup. mandlí, 40-70 g piškotových drobečků, 1 lžíce citronové šťávy.
Další recepty a články:
Ořechové kostky polijeme čokoládovou polevou.
Karamelové hrudky do kterých přidáváme mleté ořechy.
Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.
Ořechová nádivka kterou propracujeme do vláčna.
Oplatkové řezy, rohy máčíme v čokoládě.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Pařížský krém s čokoládou dobře prošleháme.
Ořechové trubičky namáčíme do čokoládové polevy.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.