Čaj

Valašský měsíček

Sladkosti ke kávě

Postup přípravy:

210 g hl. mouky, 70 g ml. cukru, 140 g tuku, 20 g kakaa, 40 g oloupaných mletých mandlí - vypracujeme těsto, vyválíme, vykrajujeme měsíčky a upečeme. Potřeme marmeládou, přiklopíme měsíčkem z nepečeného těsta a potřeme čokoládovou polevou.

Nepečené těsto: 150 g ml. cukru, 50 g suš. mléka, 60 g másla, 100 g ml. oloup. mandlí, 40-70 g piškotových drobečků, 1 lžíce citronové šťávy.

Další recepty a články:

Ořechové kostky polijeme čokoládovou polevou.

Karamelové hrudky do kterých přidáváme mleté ořechy.

Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.

Ořechová nádivka kterou propracujeme do vláčna.

Oplatkové řezy, rohy máčíme v čokoládě.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Pařížský krém s čokoládou dobře prošleháme.

Ořechové trubičky namáčíme do čokoládové polevy.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.