Potřebujeme:
3 bílky a 120 g cukru krupice šleháme v páře. Poté opatrně vmícháme 150 g mletých ořechů a 1 lžíci polohrubé mouky.
Jak na přípravu:
Sáčkem stříkáme na plech rohlíčky, pečeme při 110 °C. Nastříkáme krém a máčíme do čokolády. Krém: 3 žloutky šleháme nad parou se 100 g ml. cukru a 50 g čokolády na vaření. Po vychladnutí vmícháme do 125 g másla.
Další recepty a články:
Množství kávy na den které je prospěšné.
Babiččiny rohlíčky máčíme konci do čokoládové polevy.
Oplatkové řezy, rohy máčíme v čokoládě.
Valašský měsíček potřeme čokoládovou polevou.
Ořechové trubičky namáčíme do čokoládové polevy.
Pařížské dortíčky polijeme čokoládou.
Kočičí jazýčky se šlehačkou.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.
Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.