Čaj

Pařížské rohlíčky

Potřebujeme:

3 bílky a 120 g cukru krupice šleháme v páře. Poté opatrně vmícháme 150 g mletých ořechů a 1 lžíci polohrubé mouky.

Jak na přípravu:

Sáčkem stříkáme na plech rohlíčky, pečeme při 110 °C. Nastříkáme krém a máčíme do čokolády. Krém: 3 žloutky šleháme nad parou se 100 g ml. cukru a 50 g čokolády na vaření. Po vychladnutí vmícháme do 125 g másla.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Množství kávy na den které je prospěšné.

Babiččiny rohlíčky máčíme konci do čokoládové polevy.

Oplatkové řezy, rohy máčíme v čokoládě.

Valašský měsíček potřeme čokoládovou polevou.

Ořechové trubičky namáčíme do čokoládové polevy.

Pařížské dortíčky polijeme čokoládou.

Kočičí jazýčky se šlehačkou.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.

Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.