Potřebujeme:
350 g polohrubé mouky, 120 g moučkového cukru, 200 g tuku, 1 vejce, 150 g mletých arašídů, 1/2 prášku do pečiva, špetka soli
Jak na přípravu:
Vypracujeme na vále tužší těsto, necháme odpočinout. Vyválíme plát o tloušťce 34 mm, vykrajujeme ježky a upečeme na vymazaném plechu. Slepujeme marmeládou, bodlinky by se měly namáčet v karamelu na pánvi rozpustíme 50 g moučkového cukru na karamel, přidáme 1 lžíci másla a 50 g arašídů, které v karamelu silně obalíme. Místo karamelu lze použít čokoládu, není to tak pracné.
Další recepty a články:
Ořechová nádivka kterou propracujeme do vláčna.
Oplatkové řezy, rohy máčíme v čokoládě.
Ořechové kostky polijeme čokoládovou polevou.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Pařížský krém s čokoládou dobře prošleháme.
Karamelové hrudky do kterých přidáváme mleté ořechy.
Ořechové trubičky namáčíme do čokoládové polevy.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.