Čaj

Čokoládové řezy

Sladkosti ke kávě

Upečeme piškot ze 4 vajec, 120 g krystalu a 120 g hladké mouky. Podélně rozřízneme napůl, polovinu potřeme máslovým krémem, přiklopíme druhou polovinu, rozpůlíme (budeme mít dva řezy), povrch potřeme slabě krémem nebo marmeládou a polijeme čokoládou nebo obalíme v mletých oříšcích, ozdobíme.

Další recepty a články:

Ořechový korpus, z bílků ušleháme tuhý sníh.

Tiramisu z Mascarpone.

Piškotový korpus zvolna upečeme dorůžova.

Korpus s hořkou čokoládou kterou necháme změknout ve vodní lázni.

Pařížský krém, svaříme smetanu, cukr a kakao.

Dort se zlatými slzami, připravíme si těsto.

Kakaový dort s čokoládovými hoblinkami a s banány, do kastrůlku vlijeme smetanu a vsypeme cukr s kakaem...

Rooibos se pěstuje na plantážích Jižní Afriky.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Káva by se neměla pít nalačno, povzbuzuje produkci žaludečních šťáv.

Klasický medovník dochutíme ovocem.

Čaj

Yin.cz Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.