Čaj

Čokoládové vlnky s borůvkovou marmeládou

Potřebujeme:

20 dkg margarínu; 10 dkg práškového cukru; 1 sáčku vanilkového cukru; 2 polévkové lžíce kakaového prášku; 15-20 dkg hladké mouky; 2 dl červeného vína; 4 polévkové lžíce borůvkové marmelády

Jak na přípravu:

Z margarínu pokojové teploty a práškového cukru ušleháme pěnu. Přidáme vanilkový cukr, kakaový prášek, hladkou mouku a vše důkladně propracujeme. Hotovou směs naplníme do cukrářského sáčku na zdobení. Plech vyložíme papírem na pečení a pomocí cukrářského sáčku ze směsi vytvarujeme na plechu podlouhlé proužky. Takto vytvořené čokoládové vlnky vložíme na 15 až 20 minut péct do trouby předehřáté na 160 °C. Do borůvkové marmelády vmícháme červené víno a před podáváním položíme ovocnou vinnou směs na talíř vedle čokoládových vlnek, které nakonec ještě posypeme práškovým cukrem.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Nafukovací bábovičky pocukrujeme.

Žluté řezy připravíme s náplní.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Jablkový srnčí hřbet do kterého přidáme ořechy.

Kakaové řezy s kokosem překrojíme na poloviny.

Pistáciové lístky sypeme zeleným kokosem.

Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Ořechový zákusek zalijeme čokoládovou polevou.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Kokosový piškot obalíme v nastrouhaném kokosu.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.