Potřebujeme:
325 g hladké mouky, 100 g cukru krupice, 3 vanilkové cukry, špetka soli, kůra ze dvou citronů, 2 žloutky, 200 g tuku
Jak na přípravu:
Vypracujeme těsto, vykrajujeme lístky (trochu vyšší, neslepují se). Upečeme, polijeme bílou čokoládou (rozpustím ve vodní lázni bílou čokoládu s kouskem 100% tuku a metličkou vyšleháme) a sypeme sekanými pistáciemi a zeleným kokosem.
Další recepty a články:
Nafukovací bábovičky pocukrujeme.
Pařížské rohlíčky máčíme čokoládou.
Valašský měsíček potřeme čokoládovou polevou.
Arašídové věnečky pocákáme čokoládovou polevou.
Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.
Kávové oválky potřeme čokoládovou polevou.
Pudinkové tyčinky máčíme v čokoládě.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Ořechové trubičky namáčíme do čokoládové polevy.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.