Čaj

Pistáciové lístky

Potřebujeme:

325 g hladké mouky, 100 g cukru krupice, 3 vanilkové cukry, špetka soli, kůra ze dvou citronů, 2 žloutky, 200 g tuku

Jak na přípravu:

Vypracujeme těsto, vykrajujeme lístky (trochu vyšší, neslepují se). Upečeme, polijeme bílou čokoládou (rozpustím ve vodní lázni bílou čokoládu s kouskem 100% tuku a metličkou vyšleháme) a sypeme sekanými pistáciemi a zeleným kokosem.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Nafukovací bábovičky pocukrujeme.

Pařížské rohlíčky máčíme čokoládou.

Valašský měsíček potřeme čokoládovou polevou.

Arašídové věnečky pocákáme čokoládovou polevou.

Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.

Kávové oválky potřeme čokoládovou polevou.

Pudinkové tyčinky máčíme v čokoládě.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Ořechové trubičky namáčíme do čokoládové polevy.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.