Čaj

Dvoubarevný moučník z cukety

Potřebujeme:

2 cukety, 300 g cukru, 500 g polohrubé mouky, 2 vejce, 10 lžic oleje, lžička skořice, lžíce kakaa

Jak na přípravu:

Cuketu nastrouháme a výjimečně nezbavíme vody, smícháme všechny přísady kromě kakaa a polovinu těsta vlijeme na vymaštěny a vysypaný plech. Druhou polovinu obarvíme kakaem a vlijeme navrch. Upečeme, potřeme pikantní marmeládou a posypeme strouhanými ořechy nebo kokosem.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.

Pistáciové lístky sypeme zeleným kokosem.

Valašský měsíček potřeme čokoládovou polevou.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Arašídové věnečky pocákáme čokoládovou polevou.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Nafukovací bábovičky pocukrujeme.

Pařížské rohlíčky máčíme čokoládou.

Kávové oválky potřeme čokoládovou polevou.

Pudinkové tyčinky máčíme v čokoládě.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.