Potřebujeme:
2 cukety, 300 g cukru, 500 g polohrubé mouky, 2 vejce, 10 lžic oleje, lžička skořice, lžíce kakaa
Jak na přípravu:
Cuketu nastrouháme a výjimečně nezbavíme vody, smícháme všechny přísady kromě kakaa a polovinu těsta vlijeme na vymaštěny a vysypaný plech. Druhou polovinu obarvíme kakaem a vlijeme navrch. Upečeme, potřeme pikantní marmeládou a posypeme strouhanými ořechy nebo kokosem.
Další recepty a články:
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.
Pistáciové lístky sypeme zeleným kokosem.
Valašský měsíček potřeme čokoládovou polevou.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Arašídové věnečky pocákáme čokoládovou polevou.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Nafukovací bábovičky pocukrujeme.
Pařížské rohlíčky máčíme čokoládou.
Kávové oválky potřeme čokoládovou polevou.
Pudinkové tyčinky máčíme v čokoládě.