Potřebujeme:
650 g hladké mouky, 5 jahodových pudinků, 500 g tuku, 250 g ml. cukru, troška prášku do pečiva
Jak na přípravu:
Vypracujeme těsto, necháme odpočinout, přes nástavec v masovém strojku tvoříme pásky, které rádýlkem nakrájíme na stejné tyčinky. Upečeme, slepujeme marmeládou a konce máčíme v čokoládě.
Další recepty a články:
Arašídové věnečky pocákáme čokoládovou polevou.
Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.
Nafukovací bábovičky pocukrujeme.
Kávové oválky potřeme čokoládovou polevou.
Babiččiny rohlíčky máčíme konci do čokoládové polevy.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Pařížské rohlíčky máčíme čokoládou.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Ořechové trubičky namáčíme do čokoládové polevy.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Valašský měsíček potřeme čokoládovou polevou.