Čaj

Kokosové řezy

Potřebujeme:

7 bílků, 280 g cukru, 150 g kokosu, 5 polévkových lžic pohankové mouky
Krém: 7 žloutků, 150 g cukru, 1 dl silné kávy (i méně), 250 g másla

Jak na přípravu:

Bílky ušleháme s cukrem, přidáme kokos, mouku. Těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech. Pečeme mírně dorůžova. Necháme vychladnout, namažeme krémem a polijeme čokoládovou polevou. Necháme ztuhnout na plechu a krájíme řezy.

Krém: Žloutky, cukr, kávu ušleháme v páře a necháme vychladnout za stálého míchání. Utřeme máslo a obě hmoty spojíme přidáváním po částech másla, aby se krém nesrazil.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Kakaové řezy s kokosem překrojíme na poloviny.

Nafukovací bábovičky pocukrujeme.

Pistáciové lístky sypeme zeleným kokosem.

Žluté řezy připravíme s náplní.

Arašídové věnečky pocákáme čokoládovou polevou.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Kávové oválky potřeme čokoládovou polevou.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Pařížské rohlíčky máčíme čokoládou.

Pudinkové tyčinky máčíme v čokoládě.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.