Čaj

Křehký cuketo-jablečný koláč

Potřebujeme:

2 cukety, 1/2 kg jablek, citron, 50 g rozinek, 100 g cukru
Na těsto: 100 g mouky, 50 g másla, 30 g cukru, žloutek

Jak na přípravu:

Oloupané cukety a oloupaná jablka nastrouháme na kolečka, citron na ně tence nakrájíme, smícháme s rozinkami, směsí vyložíme ohnivzdornou misku, posypeme cukrem, přikryjeme plackou z křehkého těsta a upečeme.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Valašský měsíček potřeme čokoládovou polevou.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Arašídové věnečky pocákáme čokoládovou polevou.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Nafukovací bábovičky pocukrujeme.

Pařížské rohlíčky máčíme čokoládou.

Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.

Kávové oválky potřeme čokoládovou polevou.

Pudinkové tyčinky máčíme v čokoládě.

Pistáciové lístky sypeme zeleným kokosem.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.