Potřebujeme:
200 g rýže, kůru z jednoho citronu, 800 ml kokosového krému ,400 ml plnotučného mléka, 200 g krystalového cukru ,mango oloupané (dobře to jde škrabkou na zeleninu) a nakrájené na plátky nebo malou konzervu broskví, dřeň z půlky vanilkového lusku (můžete nahradit sáčkem vanilinového cukru)
Jak na přípravu:
Rýži propláchněte pod studenou tekoucí vodou a dejte do hrnce spolu s citronovou kůrou, vanilkou, cukrem, kokosovým krémem a mlékem. Za stálého míchání přiveďte k varu. Ztlumte oheň na minimum a vařte bez pokličky, dokud nebude rýže měkká (trvá to kolem čtyřiceti minut). Průběžně míchejte, aby se nic nepřipeklo ke dnu hrnce. Stáhněte z ohně a nechte zchladnout, vlažná rýže totiž chutná lépe než horká. Dejte do misek nebo hrníčků a poklaďte ovocem.
Další recepty a články:
Kokosový piškot obalíme v nastrouhaném kokosu.
Ovocné piškotové řezy zalijeme dortovým želé.
Ořechový zákusek zalijeme čokoládovou polevou.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Andělské řezy, žloutky utřeme s cukrem.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Jablkový srnčí hřbet do kterého přidáme ořechy.
Tvarohové řezy s čokoládovou polevou, zpracujeme těsto.
Žluté řezy připravíme s náplní.
Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.