Čaj

Lahodná kokosová rýže

Potřebujeme:

200 g rýže, kůru z jednoho citronu, 800 ml kokosového krému ,400 ml plnotučného mléka, 200 g krystalového cukru ,mango oloupané (dobře to jde škrabkou na zeleninu) a nakrájené na plátky nebo malou konzervu broskví, dřeň z půlky vanilkového lusku (můžete nahradit sáčkem vanilinového cukru)

Jak na přípravu:

Rýži propláchněte pod studenou tekoucí vodou a dejte do hrnce spolu s citronovou kůrou, vanilkou, cukrem, kokosovým krémem a mlékem. Za stálého míchání přiveďte k varu. Ztlumte oheň na minimum a vařte bez pokličky, dokud nebude rýže měkká (trvá to kolem čtyřiceti minut). Průběžně míchejte, aby se nic nepřipeklo ke dnu hrnce. Stáhněte z ohně a nechte zchladnout, vlažná rýže totiž chutná lépe než horká. Dejte do misek nebo hrníčků a poklaďte ovocem.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Kokosový piškot obalíme v nastrouhaném kokosu.

Ovocné piškotové řezy zalijeme dortovým želé.

Ořechový zákusek zalijeme čokoládovou polevou.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Andělské řezy, žloutky utřeme s cukrem.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Jablkový srnčí hřbet do kterého přidáme ořechy.

Tvarohové řezy s čokoládovou polevou, zpracujeme těsto.

Žluté řezy připravíme s náplní.

Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.