Čaj

Medová kolečka s kokosem

Potřebujeme:

160 g hladké mouky, 60 g moučkového cukru, 60 g másla, 1 žloutek, 1 lžíce medu, 60 g strouhaného kokosu

Jak na přípravu:

Vypracujeme těsto, vyválíme a vykrajujeme kolečka. Upečeme na vymazaném plechu a vychladlá slepujeme kokosovou náplní. Utřeme 80 g másla se 6 lžícemi moučkového cukru, 1 lžící medu, 2 lžícemi javorového sirupu, 120 g kokosové moučky.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Arašídové věnečky pocákáme čokoládovou polevou.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Nafukovací bábovičky pocukrujeme.

Pařížské rohlíčky máčíme čokoládou.

Valašský měsíček potřeme čokoládovou polevou.

Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.

Kávové oválky potřeme čokoládovou polevou.

Pudinkové tyčinky máčíme v čokoládě.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Pistáciové lístky sypeme zeleným kokosem.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.