Potřebujeme:
160 g hladké mouky, 60 g moučkového cukru, 60 g másla, 1 žloutek, 1 lžíce medu, 60 g strouhaného kokosu
Jak na přípravu:
Vypracujeme těsto, vyválíme a vykrajujeme kolečka. Upečeme na vymazaném plechu a vychladlá slepujeme kokosovou náplní. Utřeme 80 g másla se 6 lžícemi moučkového cukru, 1 lžící medu, 2 lžícemi javorového sirupu, 120 g kokosové moučky.
Další recepty a články:
Arašídové věnečky pocákáme čokoládovou polevou.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Nafukovací bábovičky pocukrujeme.
Pařížské rohlíčky máčíme čokoládou.
Valašský měsíček potřeme čokoládovou polevou.
Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.
Kávové oválky potřeme čokoládovou polevou.
Pudinkové tyčinky máčíme v čokoládě.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Pistáciové lístky sypeme zeleným kokosem.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.