Čaj

Pomerančové řezy s polevou z červeného vína

Potřebujeme:

10 dkg hnědého cukru; 1 dl 100 % pomerančové šťávy; 3 dl červeného vína; 8 pomerančů; muškátový oříšek; hřebíček

Jak na přípravu:

Zkaramelizujeme hnědý cukr, stáhneme ho z plotny a přilijeme pomerančovou šťávu a červené víno. Podle vlastní chuti okořeníme muškátovým oříškem, hřebíčkem a vaříme tak dlouho, dokud směs nezhoustne. Oloupeme pomeranče, nakrájíme je na dílky a položíme do pohárů. Zakapeme polevou z červeného vína a podáváme.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Žluté řezy připravíme s náplní.

Pistáciové lístky sypeme zeleným kokosem.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Kávové oválky potřeme čokoládovou polevou.

Kakaové řezy s kokosem překrojíme na poloviny.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Nafukovací bábovičky pocukrujeme.

Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.

Jablkový srnčí hřbet do kterého přidáme ořechy.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Ořechový zákusek zalijeme čokoládovou polevou.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.