Potřebujeme:
10 dkg hnědého cukru; 1 dl 100 % pomerančové šťávy; 3 dl červeného vína; 8 pomerančů; muškátový oříšek; hřebíček
Jak na přípravu:
Zkaramelizujeme hnědý cukr, stáhneme ho z plotny a přilijeme pomerančovou šťávu a červené víno. Podle vlastní chuti okořeníme muškátovým oříškem, hřebíčkem a vaříme tak dlouho, dokud směs nezhoustne. Oloupeme pomeranče, nakrájíme je na dílky a položíme do pohárů. Zakapeme polevou z červeného vína a podáváme.
Další recepty a články:
Žluté řezy připravíme s náplní.
Pistáciové lístky sypeme zeleným kokosem.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Kávové oválky potřeme čokoládovou polevou.
Kakaové řezy s kokosem překrojíme na poloviny.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Nafukovací bábovičky pocukrujeme.
Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.
Jablkový srnčí hřbet do kterého přidáme ořechy.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Ořechový zákusek zalijeme čokoládovou polevou.