Čaj

Pomerančové řezy s polevou z červeného vína

Potřebujeme:

10 dkg hnědého cukru; 1 dl 100 % pomerančové šťávy; 3 dl červeného vína; 8 pomerančů; muškátový oříšek; hřebíček

Jak na přípravu:

Zkaramelizujeme hnědý cukr, stáhneme ho z plotny a přilijeme pomerančovou šťávu a červené víno. Podle vlastní chuti okořeníme muškátovým oříškem, hřebíčkem a vaříme tak dlouho, dokud směs nezhoustne. Oloupeme pomeranče, nakrájíme je na dílky a položíme do pohárů. Zakapeme polevou z červeného vína a podáváme.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Žluté řezy připravíme s náplní.

Pistáciové lístky sypeme zeleným kokosem.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Kávové oválky potřeme čokoládovou polevou.

Kakaové řezy s kokosem překrojíme na poloviny.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Nafukovací bábovičky pocukrujeme.

Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.

Jablkový srnčí hřbet do kterého přidáme ořechy.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Ořechový zákusek zalijeme čokoládovou polevou.

Čaj

Yin.cz Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.