Potřebujeme:
4 vejce, 150 g cukru, 150 g polohrubé mouky, 250 g nastrouhaných jablek. Skořice a vanilkový cukr na posypání jablek
Jak na přípravu:
Plech vyložíme papírem nebo alobalem, který vymažeme a vysypeme hladkou moukou. Nastrouhaná jablka rozložíme na plech a posypeme cukrem a skořicí. Ušleháme cukr a vejce, až je hmota hustá a hladká. Jemně vmícháme mouku, nalijeme na jablka a dám péct. Po upečení otočíme papír nahoru. Papír stáhneme a ještě teplou roládu stočíme. Po vychlazení nakrájíme a už jen stačí posypat cukrem.
Další recepty a články:
Ořechový zákusek zalijeme čokoládovou polevou.
Kakaové řezy s kokosem překrojíme na poloviny.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Jablkový srnčí hřbet do kterého přidáme ořechy.
Kokosový piškot obalíme v nastrouhaném kokosu.
Nafukovací bábovičky pocukrujeme.
Žluté řezy připravíme s náplní.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Pistáciové lístky sypeme zeleným kokosem.
Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.
Množství kávy na den které je prospěšné.