Čaj

Vosí hnízda (nepečená)

Potřebujeme:

Těsto: 160g piškotů, 160g moučkového cukru, 60g másla, 1-4 lžíce mléka, 1 žloutek
Krém: 120g másla, 100g moučkového cukru, 3 lžíce javorového sirupu, 2 lžíce salka
celé piškoty na dokončení úlu

Jak na přípravu:

Vše na těsto zpracujeme a připravené těsto vtlačujeme do formiček na úly, já si formičku předem vysypu moučkovým cukrem, lépe se pak vyklepávají, a ve středu při plnění vytvoříme prstem otvor na krém.

Do vykleplých hnízd plníme sáčkem připravený krém a otvor zalepíme celou piškotou.

Špičku můžeme namočit do čokoládové polevy.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Jak šlehat šlehačku aby byla hedvábně jemná.

Jablkový hrnkový koláč pečeme do zlatova.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Medovník zkaramelizované Salko necháme odležet do druhého dne.

Valentýnský medovník uložíme do chladu.

Chemické složení čaje, průměrné složení listu.

Šlehačkové cukroví obalíme v cukru.

Mletí kávy na různé stupně hrubosti.

Muffiny s banány pocákáme zbytkem čokolády.

Velikonoční beránek s rozinkami přelitý čokoládovou polevou.

Kávové slzičky s čokoládovou polevou.

Čaj

Yin.cz Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.