Postup přípravy:
400 g hladké mouky, 120 g ml. cukru, 300 g tuku, 30 g kakaa - vypracovat těsto, vyválet, vykrajovat jazýčky a upéct. Plnit krémem, polít čokoládou. Krém: 1 šlehačka, 250 g ml. cukru, 2 žloutky, 50 g kakaa - svařit, vychladit. Utřít 250 g másla a 150 g rozpušt. 100% tuku, vmíchat šlehačku.
Další recepty a články:
Valašský měsíček potřeme čokoládovou polevou.
Karamelové hrudky do kterých přidáváme mleté ořechy.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.
Ořechová nádivka kterou propracujeme do vláčna.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Oplatkové řezy, rohy máčíme v čokoládě.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.
Pařížský krém s čokoládou dobře prošleháme.
Ořechové trubičky namáčíme do čokoládové polevy.