Čaj

Kočičí jazýčky

Sladkosti ke kávě

Postup přípravy:

400 g hladké mouky, 120 g ml. cukru, 300 g tuku, 30 g kakaa - vypracovat těsto, vyválet, vykrajovat jazýčky a upéct. Plnit krémem, polít čokoládou. Krém: 1 šlehačka, 250 g ml. cukru, 2 žloutky, 50 g kakaa - svařit, vychladit. Utřít 250 g másla a 150 g rozpušt. 100% tuku, vmíchat šlehačku.

Další recepty a články:

Valašský měsíček potřeme čokoládovou polevou.

Karamelové hrudky do kterých přidáváme mleté ořechy.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.

Ořechová nádivka kterou propracujeme do vláčna.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Oplatkové řezy, rohy máčíme v čokoládě.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.

Pařížský krém s čokoládou dobře prošleháme.

Ořechové trubičky namáčíme do čokoládové polevy.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.