Čaj

Císařský pudink

Potřebujeme:

2,5 dl smetany, 5 žloutků, 100 g vanilkového cukru, 3 lžíce cukru, 3 lžíce oloupaných strouhaných mandlí, 10 g želatiny rozpuštěné v mléce, 2,5 dl šlehané smetany, 200 g ananasového a višňového kompotu

Jak na přípravu:

Smetanu, žloutky a cukr zahříváme za stálého míchání v kotlíku až zhoustne. Potom stáhneme oheň a mícháme tak dlouho, až zchladne. Do vychladlého krému přidáme vanilkový cukr, strouhané mandle, v mléce rozpuštěnou želatinu, ušlehanou smetanu a lehce promícháme. Naplníme do skleněných misek a dáme vychladit. Vychlazené zdobíme ananasem a višněmi.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Ořechový zákusek zalijeme čokoládovou polevou.

Ovocné piškotové řezy zalijeme dortovým želé.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Andělské řezy, žloutky utřeme s cukrem.

Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.

Pórková omeleta kterou posypeme bylinkami.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Topinky s houbami potřete česnekem.

Kokosový piškot obalíme v nastrouhaném kokosu.

Jablkový srnčí hřbet do kterého přidáme ořechy.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.