Potřebujeme:
2,5 dl smetany, 5 žloutků, 100 g vanilkového cukru, 3 lžíce cukru, 3 lžíce oloupaných strouhaných mandlí, 10 g želatiny rozpuštěné v mléce, 2,5 dl šlehané smetany, 200 g ananasového a višňového kompotu
Jak na přípravu:
Smetanu, žloutky a cukr zahříváme za stálého míchání v kotlíku až zhoustne. Potom stáhneme oheň a mícháme tak dlouho, až zchladne. Do vychladlého krému přidáme vanilkový cukr, strouhané mandle, v mléce rozpuštěnou želatinu, ušlehanou smetanu a lehce promícháme. Naplníme do skleněných misek a dáme vychladit. Vychlazené zdobíme ananasem a višněmi.
Další recepty a články:
Ořechový zákusek zalijeme čokoládovou polevou.
Ovocné piškotové řezy zalijeme dortovým želé.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Andělské řezy, žloutky utřeme s cukrem.
Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.
Pórková omeleta kterou posypeme bylinkami.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Topinky s houbami potřete česnekem.
Kokosový piškot obalíme v nastrouhaném kokosu.
Jablkový srnčí hřbet do kterého přidáme ořechy.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.