Čaj

Kokosové dortíčky

Sladkosti ke kávě

Příprava:

250 g hladké mouky, 100 g mletého cukru, 150 g tuku, 1 vejce, 1 vanilkový cukr, 2 lžíce kakaa - vypracujeme těsto, vyválíme, vykrajujeme zubatá kolečka, upečeme, plníme krémem, vrch polijeme čokoládou a postříkáme bílou čokoládou. Krém: 1 a půl dl mléka svaříme s 80 g kokosu a 80 g ml. cukru, necháme vychladnout. Vmícháme 80 g rozdrcených piškotů. 100 g másla utřeme a vmícháme kokosovou hmotu.

Další recepty a články:

Valašský měsíček potřeme čokoládovou polevou.

Ořechové trubičky namáčíme do čokoládové polevy.

Pařížské dortíčky polijeme čokoládou.

Kočičí jazýčky se šlehačkou.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.

Babiččiny rohlíčky máčíme konci do čokoládové polevy.

Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.

Oplatkové řezy, rohy máčíme v čokoládě.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.