Příprava:
250 g hladké mouky, 100 g mletého cukru, 150 g tuku, 1 vejce, 1 vanilkový cukr, 2 lžíce kakaa - vypracujeme těsto, vyválíme, vykrajujeme zubatá kolečka, upečeme, plníme krémem, vrch polijeme čokoládou a postříkáme bílou čokoládou. Krém: 1 a půl dl mléka svaříme s 80 g kokosu a 80 g ml. cukru, necháme vychladnout. Vmícháme 80 g rozdrcených piškotů. 100 g másla utřeme a vmícháme kokosovou hmotu.
Další recepty a články:
Valašský měsíček potřeme čokoládovou polevou.
Ořechové trubičky namáčíme do čokoládové polevy.
Pařížské dortíčky polijeme čokoládou.
Kočičí jazýčky se šlehačkou.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.
Babiččiny rohlíčky máčíme konci do čokoládové polevy.
Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.
Oplatkové řezy, rohy máčíme v čokoládě.