Čaj

Pařížské dortíčky

Potřebujeme:

400 g hladké mouky, 100 g mletého cukru, 300 g tuku, 2 žloutky, 100 g mletých ořechů, 4 lžíce kakaa

Jak na přípravu:

Vypracujeme těsto, vyválíme, vykrajujeme kolečka a upečeme. Slepujeme krémem, polijeme čokoládou a ozdobíme.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Řezy ke kávě se nemusíme bát připravit i pro hosty na oslavu.

Ořechové trubičky namáčíme do čokoládové polevy.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Valašský měsíček potřeme čokoládovou polevou.

Babiččiny rohlíčky máčíme konci do čokoládové polevy.

Větrníky z odpalovaného těsta posypeme cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem.

Ořechová nádivka kterou propracujeme do vláčna.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Oplatkové řezy, rohy máčíme v čokoládě.

Kočičí jazýčky se šlehačkou.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.