Potřebujeme:
1 kg jablek, tuk na smažení
Těstíčko: 2 vejce, 3 lžíce bílého vína, sůl, hladká mouka, 0,2 dl mléka
Jak na přípravu:
Jablka oloupeme, jaderníky vykrojíme, pokrájíme na menší kousky. Obalujeme v těstíčku a ihned smažíme na tuku do růžova.
Příprava těstíčka: Žloutky utřeme s bílým vínem, solí a hladkou moukou. Postupně přidáváme za stálého míchání mléko a nakonec sníh.
Další recepty a články:
Ovocné piškotové řezy zalijeme dortovým želé.
Topinky s houbami potřete česnekem.
Množství kávy na den které je prospěšné.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Jablkový srnčí hřbet do kterého přidáme ořechy.
Ořechový zákusek zalijeme čokoládovou polevou.
Andělské řezy, žloutky utřeme s cukrem.
Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.
Pórková omeleta kterou posypeme bylinkami.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Kokosový piškot obalíme v nastrouhaném kokosu.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.