Čaj

Smažená jablka

Potřebujeme:

1 kg jablek, tuk na smažení
Těstíčko: 2 vejce, 3 lžíce bílého vína, sůl, hladká mouka, 0,2 dl mléka

Jak na přípravu:

Jablka oloupeme, jaderníky vykrojíme, pokrájíme na menší kousky. Obalujeme v těstíčku a ihned smažíme na tuku do růžova.

Příprava těstíčka: Žloutky utřeme s bílým vínem, solí a hladkou moukou. Postupně přidáváme za stálého míchání mléko a nakonec sníh.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Ovocné piškotové řezy zalijeme dortovým želé.

Topinky s houbami potřete česnekem.

Množství kávy na den které je prospěšné.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Jablkový srnčí hřbet do kterého přidáme ořechy.

Ořechový zákusek zalijeme čokoládovou polevou.

Andělské řezy, žloutky utřeme s cukrem.

Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.

Pórková omeleta kterou posypeme bylinkami.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Kokosový piškot obalíme v nastrouhaném kokosu.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.