Potřebujeme:
3 pomeranče, 250 g nízkotučného tvarohu, 2 vejce, 90 g práškového cukru, 1 lžička vanilkového cukru, 1 citrón, 1 lžička másla, javorový sirup
Jak na přípravu:
Pomeranče oloupeme a odstraníme bílou slupku. Tvaroh, žloutky, směs cukru, sirup a citrónovou šťávu rozšleháme dohladka. Z bílků ušleháme tuhý sníh, do kterého pomalu přidáváme 50 g práškového cukru. Sníh vmícháme do tvarohové hmoty. Formu vymažeme máslem, naplníme tvarohovou hmotu, uhladíme a navrch rozložíme plátky pomeranče. Pečeme v předem vyhřáté troubě na 250 °C do zlatohněda.
Další recepty a články:
Množství kávy na den které je prospěšné.
Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.
Jablkový srnčí hřbet do kterého přidáme ořechy.
Ořechový zákusek zalijeme čokoládovou polevou.
Ovocné piškotové řezy zalijeme dortovým želé.
Andělské řezy, žloutky utřeme s cukrem.
Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.
Pórková omeleta kterou posypeme bylinkami.
Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.
Topinky s houbami potřete česnekem.
Kokosový piškot obalíme v nastrouhaném kokosu.
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.