Čaj

Zapečené pomeranče s tvarohovým krémem

Potřebujeme:

3 pomeranče, 250 g nízkotučného tvarohu, 2 vejce, 90 g práškového cukru, 1 lžička vanilkového cukru, 1 citrón, 1 lžička másla, javorový sirup

Jak na přípravu:

Pomeranče oloupeme a odstraníme bílou slupku. Tvaroh, žloutky, směs cukru, sirup a citrónovou šťávu rozšleháme dohladka. Z bílků ušleháme tuhý sníh, do kterého pomalu přidáváme 50 g práškového cukru. Sníh vmícháme do tvarohové hmoty. Formu vymažeme máslem, naplníme tvarohovou hmotu, uhladíme a navrch rozložíme plátky pomeranče. Pečeme v předem vyhřáté troubě na 250 °C do zlatohněda.

Sladkosti ke kávě

Další recepty a články:

Množství kávy na den které je prospěšné.

Rostlina čajovník a zpracování jeho lístků.

Jablkový srnčí hřbet do kterého přidáme ořechy.

Ořechový zákusek zalijeme čokoládovou polevou.

Ovocné piškotové řezy zalijeme dortovým želé.

Andělské řezy, žloutky utřeme s cukrem.

Ruské čajové pečivo obalíme v práškovém cukru.

Pórková omeleta kterou posypeme bylinkami.

Plantážní káva je pěstována v ideálních podmínkách pro danou odrůdu kávovníku.

Topinky s houbami potřete česnekem.

Kokosový piškot obalíme v nastrouhaném kokosu.

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.