Čaj

Sladkosti ke kávě 6

Pudinkové cukroví, zpracujeme si pevné nelepivé těsto...

Kokosové pracny, všechny ingredience si odměříme...

Plněné ořechy, všechny ingredience si odvážíme...

Pudingové laskonky, vše vložíme do mísy...

Kokosové oválky obalujeme v moučkovém cukru.

Sněhurky, vykrajujeme různé tvary...

Bílá čokoláda, dáme rozpustit tuk...

Mandlové rohlíčky, do mísy dáme všechny ingredience...

Linecké jemné cukroví, vše vložím do mísy...

Velikonoční kočička, do cukru vklepnu celá vejce...

Velikonoční králíček, potom pomalu vmíchám mouku...

Velikonoční beránky peču asi 45 minut.

Když jsou Velikonoce za dveřmi, přijde vhod recept na kakaového velikonočního beránka, kterého nakonec po vychladnutí poprášíme moučkovým cukrem.

Upečený tvarohový velikonoční beránek přeje dobrou chuť a krásné svátky velikonoční.

Tradiční šlehačkový velikonoční beránek se peče tři čtvrtě hodiny v troubě vyhřáté na 180 °C.

Třený velikonoční beránek se může nakonec podle vaší fantazie ozdobit.

Kakaem obarvený třený mramorovaný velikonoční beránek se zvolna upeče.

Třený velikonoční beránek s kandovaným ovocem se peče prvních 20 minut na 180 °C a dalších 20 minut na 150 °C.

Sladkosti ke kávě 2 3 4 5 6

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.