Bubliny, vypracujeme hladké těsto...
Ledový beránek, mléko, vejce, tuk a žloutek rozmixujeme...
Velikonoční beránek, cukr, celá vejce, žloutky a vanilkový cukr třeme do pěny...
Velikonoční zajíček, do mísy rozdrobíme droždí...
Babiččiny Bochánky, smícháme mouku, sůl, mléko...
Velikonoční koláč, z trošky mouky, mléka a droždí uděláme kvásek...
Babiččin velikonoční koláč, v mouce uděláme důlek a dáme do něj kvasnice...
Tvarohový beránek, všechny cukry a tuky umícháme do pěny...
Velikonoční Šoldra, uzené maso uvaříme...
Pletenky, ve trosce mleka s drozdim a spetkou cukru si rozdelame kvasek...
Mazanec, do mouky rozdělíme tuk...
Slané ořechové chuťovky, předehřejte troubu na 200 °C...
Ježci - pochoutka pro mlsné jazýčky, aby bylo máslo měkké, musíme je vyjmout z chladničky...
Karamelové hrudky, slazené kondenzované mléko vaříme 2 hodiny...
Jidášky, droždí rozdrobíme do několika lžic mléka...
Jemná kynutá bábovka, mouku prosijeme, uprostřed uděláme důlek...
Bochánky, do mísy nasypeme mouku a cukr...
Ořechové kostky, máslo utřeme do pěny se žloutky a cukrem...
Čokoládová roláda, žloutky a studenou vodu ušleháme...
Velikonoční zajíc, máslo utřeme do pěny...
Mandlové řezy, vejce ušleháme s cukrem v hustou pěnu...
Jablkové řezy s kokosem, do mouky vmícháme prášky do pečiva...
Kremrole, vypracujeme těsto...
Větrníky z odpalovaného těsta, ve vodě rozpustíme sůl a tuk...
Nanukové řezy, cukr utřeme se žloutky...
Krémové řezy listové, zahřeje se na plotně do tepla...
Jablečné řezy s ořechy, vše smícháme dohromady...
Hraběnčiny řezy, vše zpracujeme v těsto...
Eliščiny řezy, dobře vypracované těsto rozdělíme na dva díly...
Zdenčiny Broskvové řezy, troubu předehřejeme na 175 °C...
Banánové řezy, žloutky vyšleháme s cukrem...
Čokoládový krém šleháme.
Jablkové rezy, v míse umícháme ze všech surovin těsto...
Jogurtový desert, jogurty míchat na páře se želatinou...
Capuccino rezy, troubu predehrejeme na 180 stupnu...
Bílková poleva, cukr a bílky mícháme...
Čokoládová poleva, ve vodní lázni rozpustíme tuk s čokoládou...
Ořechová náplň kterou umícháme do hladka.
Brusinkový dezert s portským vínem, želatinu necháme 10 minut nabobtnat...
Broskvové řezy, vejce s cukrem a máslem utřeme do pěny...
Pařížský krém s čokoládou, smetanu za stálého míchání svaříme s cukrem...
Ořechová nádivka kterou propracujeme.
Ořechový krém, ustrouhané ořechy zalijeme horkým mlékem...
Mandlová nádivka, do mléka dáme vařit vanilku...
Jablkový koláč, na vále smícháme mouku...
Jablkový koláč s mandlovým krémem, na těsto smícháme mouku s práškem do pečiva...
Jablkový koláč s drobným ovocem, jablka oloupeme, rozčtvrtíme, zbavíme jádřinců...
Oplatkové řezy, hmotu rozetřeme na dortový oplatek...
Ořechové trubičky, vypracujeme těsto...
Arašídový ježek, vypracujeme na vále tužší těsto...