Bubliny, vypracujeme hladké těsto...
Ledový beránek, mléko, vejce, tuk a žloutek rozmixujeme...
Velikonoční beránek, cukr, celá vejce, žloutky a vanilkový cukr třeme do pěny...
Velikonoční zajíček, do mísy rozdrobíme droždí...
Babiččiny Bochánky, smícháme mouku, sůl, mléko...
Velikonoční koláč, z trošky mouky, mléka a droždí uděláme kvásek...
Babiččin velikonoční koláč, v mouce uděláme důlek a dáme do něj kvasnice...
Tvarohový beránek, všechny cukry a tuky umícháme do pěny...
Velikonoční Šoldra, uzené maso uvaříme...
Pletenky, ve trosce mleka s drozdim a spetkou cukru si rozdelame kvasek...
Mazanec, do mouky rozdělíme tuk...
Slané ořechové chuťovky, předehřejte troubu na 200 °C...
Ježci - pochoutka pro mlsné jazýčky, aby bylo máslo měkké, musíme je vyjmout z chladničky...
Karamelové hrudky, slazené kondenzované mléko vaříme 2 hodiny...
Jidášky, droždí rozdrobíme do několika lžic mléka...
Jemná kynutá bábovka, mouku prosijeme, uprostřed uděláme důlek...
Bochánky, do mísy nasypeme mouku a cukr...
Ořechové kostky, máslo utřeme do pěny se žloutky a cukrem...
Čokoládová roláda, žloutky a studenou vodu ušleháme...
Velikonoční zajíc, máslo utřeme do pěny...
Mandlové řezy, vejce ušleháme s cukrem v hustou pěnu...
Jablkové řezy s kokosem, do mouky vmícháme prášky do pečiva...
Kremrole, vypracujeme těsto...
Větrníky z odpalovaného těsta, ve vodě rozpustíme sůl a tuk...
Nanukové řezy, cukr utřeme se žloutky...
Krémové řezy listové, zahřeje se na plotně do tepla...
Jablečné řezy s ořechy, vše smícháme dohromady...
Hraběnčiny řezy, vše zpracujeme v těsto...
Eliščiny řezy, dobře vypracované těsto rozdělíme na dva díly...
Zdenčiny Broskvové řezy, troubu předehřejeme na 175 °C...
Banánové řezy, žloutky vyšleháme s cukrem...
Čokoládový krém šleháme.
Jablkové rezy, v míse umícháme ze všech surovin těsto...
Jogurtový desert, jogurty míchat na páře se želatinou...
Capuccino rezy, troubu predehrejeme na 180 stupnu...
Bílková poleva, cukr a bílky mícháme...
Čokoládová poleva, ve vodní lázni rozpustíme tuk s čokoládou...
Ořechová náplň kterou umícháme do hladka.
Brusinkový dezert s portským vínem, želatinu necháme 10 minut nabobtnat...
Broskvové řezy, vejce s cukrem a máslem utřeme do pěny...
Pařížský krém s čokoládou, smetanu za stálého míchání svaříme s cukrem...
Ořechová nádivka kterou propracujeme.
Ořechový krém, ustrouhané ořechy zalijeme horkým mlékem...
Mandlová nádivka, do mléka dáme vařit vanilku...
Jablkový koláč, na vále smícháme mouku...
Jablkový koláč s mandlovým krémem, na těsto smícháme mouku s práškem do pečiva...
Jablkový koláč s drobným ovocem, jablka oloupeme, rozčtvrtíme, zbavíme jádřinců...
Oplatkové řezy, hmotu rozetřeme na dortový oplatek...
Ořechové trubičky, vypracujeme těsto...
Arašídový ježek, vypracujeme na vále tužší těsto...
Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.