Čaj

Články 4

Čajové nádobí kterého existuje nepřeberné množství.

Čajové příslušenství jsou věci, které neslouží přímo k přípravě čaje.

Káva - původ lahodného nápoje, většina pramenů uvádí jako počátek pěstování kávy rok 575.

Druhy kávy, mezi laiky jsou nejznámější 2 - arabica a robusta.

Zpracování kávy, sklizeň z kávovníků se provádí buď ručně anebo pomocí strojů.

Mletí kávy, vlastní přípravě kávy předchází její mletí.

Rady pro přípravu dobrého šálku kávy, zrnka skladujte ve vzduchotěsném obalu.

Základní pravidla pro podávání kávy - k přípravě použijeme vždy čerstvě upraženou kávu.

Příprava černého čaje, louhování dvě až tři minuty.

Příprava zeleného čaje je o něco málo složitější.

Příprava čaje oolong, vodu nechte vychladnout přibližně na 90 stupňů.

Příprava žlutého čaje který má pronikavé aroma.

Příprava bílého čaje, chcete si opravdu pochutnat?

Příprava kvetoucího čaje jejichž obliba vzrostla.

Příprava ovocného čaje který je oblíben pro svou ovocnou chuť.

Příprava čajů rooibos a honeybush které jsou podobné svou chutí, vzhledem i přípravou.

Příprava bylinného čaje s různými návody přípravy.

Příprava čaje mate, nabízí se vám dva způsoby.

Příprava ajurvédského čaje, že jste ho ještě neochutnali?

Příprava čaje lapacho který má blahodárné účinky na lidský organismus.

Články 2 3 4 5 6 7 8 9

Čaj

Čaj je nápoj umikátní lahodné chuti a vůně.